Bog & idéArne Nerjordet og Carlos Zachrisson

Bøger skrevet af Arne Nerjordet og Carlos Zachrisson

Læs mere om Arne Nerjordet og Carlos Zachrisson
1 produkter
1 produkter
Strik fra Setesdal
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strik fra SetesdalArne Nerjordet og Carlos Zachrisson
254,96 DKK
Hardback
(0)
Strik fra Setesdal

Mere om Arne Nerjordet og Carlos Zachrisson

Der er forskellige bøger af Arne Nerjordet og Carlos Zachrisson online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Zachrisson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strik fra Setesdal" udgivet af Koppelwrite - "Håndarbejde i haven" udgivet af Koppelwrite

Bøger af Arne Nerjordet og Carlos Zachrisson

Du kan købe to bøger af Arne Nerjordet og Carlos Zachrisson her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Zachrisson som hardback. Bøgerne af Zachrisson er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Koppelwrite.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Strik fra Setesdal" af Arne Nerjordet og Carlos Zachrisson

"Strik fra Setesdal" er til salg som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Koppelwrite.

Arne Nerjordet og Carlos Zachrisson "Håndarbejde i haven"

"Håndarbejde i haven" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Koppelwrite, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Nerjordet og Carlos Zachrisson