Bog & idéArne Nikolaisen Jordet

Bøger skrevet af Arne Nikolaisen Jordet

Læs mere om Arne Nikolaisen Jordet
1 produkter
1 produkter
Anerkjennelse i skolen : en forutsetning for læring
Anerkjennelse i skolen : en forutsetning for læringArne Nikolaisen Jordet
599,95 DKK
Hæftet
(0)
Anerkjennelse i skolen : en forutsetning for læring

Mere om Arne Nikolaisen Jordet

Arne Nikolaisen Jordet har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jordet.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Arne Nikolaisen Jordets bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Anerkjennelse i skolen : en forutsetning for læring" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Klasserommet utenfor : tilpasset opplæring i et utvidet læringsrom" udgivet af Cappelen Damm akademisk

Bøger skrevet af Arne Nikolaisen Jordet

Arne Nikolaisen Jordet har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Jordet kommer bare som hæftet. Jordets bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Cappelen Damm akademisk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Arne Nikolaisen Jordets "Anerkjennelse i skolen : en forutsetning for læring"

"Anerkjennelse i skolen : en forutsetning for læring" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Cappelen Damm akademisk.

"Klasserommet utenfor : tilpasset opplæring i et utvidet læringsrom" af Arne Nikolaisen Jordet

Hos Bog & idé er "Klasserommet utenfor : tilpasset opplæring i et utvidet læringsrom" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Cappelen Damm akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Nikolaisen Jordet