Bog & idéArne Steen Sørensen

Bøger skrevet af Arne Steen Sørensen

Læs mere om Arne Steen Sørensen
1 produkter
1 produkter
Human Resources
BOEGERTILSTAERKPRIS
Human ResourcesArne Steen Sørensen
566,96 DKK
Hæftet
(0)
Human Resources

Mere om Arne Steen Sørensen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Arne Steen Sørensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Human Resources - til videregående uddannelse" udgivet af Akademisk - "TEST - Human Resources " udgivet af HansReitzels - "Human Resources" udgivet af HansReitzels - "Human Resources" udgivet af Gyldendal - "Human Resources" udgivet af Academica

Arne Steen Sørensens bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Arne Steen Sørensen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Sørensens bøger kommer blot som hæftet. Sørensens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Human Resources - til videregående uddannelse" af Arne Steen Sørensen

Hos Bog & idé er "Human Resources - til videregående uddannelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk.

"TEST - Human Resources " af Arne Steen Sørensen

Det er muligt at købe Arne Steen Sørensens "TEST - Human Resources " som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Steen Sørensen