Bog & idéArruzza

Bøger skrevet af Arruzza

Læs mere om Arruzza
1 produkter
1 produkter
Feminisme for de 99 %
Feminisme for de 99 %Bhattacharya & Fraser
49,95 DKK
Paperback
(0)
Feminisme for de 99 %

Mere om Arruzza

Arruzza har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af -s bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Feminisme for de 99 %" udgivet af Solidaritet - "Drømme og støv - Hvorfor arbejderbevægelsen skal være global som globaliseringen" udgivet af Solidaritet

Bøger af Arruzza

Du kan bestille to bøger af Arruzza her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra - som paperback. -s bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Solidaritet.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Arruzzas "Feminisme for de 99 %"

Hos Bog & idé er "Feminisme for de 99 %" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Solidaritet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Arruzza "Drømme og støv - Hvorfor arbejderbevægelsen skal være global som globaliseringen"

Hos Bog & idé er "Drømme og støv - Hvorfor arbejderbevægelsen skal være global som globaliseringen" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Solidaritet.
Detaljer
Fulde navn:
Arruzza