Bog & idéArto Paasilinna

Bøger skrevet af Arto Paasilinna

Læs mere om Arto Paasilinna
3 produkter
3 produkter
Kollektivt selvmord
Kollektivt selvmordArto Paasilinna
49,95 DKK
Ingen
(0)
Kollektivt selvmord
Den lykkelige mand
Den lykkelige mandArto Paasilinna
49,95 DKK
Ingen
(0)
Den lykkelige mand
Harens år
BOEGERTILSTAERKPRIS
Harens årArto Paasilinna
41,46 DKK
Hæftet
(0)
Harens år

Mere om Arto Paasilinna

Der findes flere forskellige bøger fra Arto Paasilinna tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Paasilinna.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kollektivt selvmord" udgivet af Modtryk - "Kollektivt selvmord" udgivet af Modtryk - "Harens år" udgivet af Tiderne Skifter - "Kollektivt selvmord " udgivet af Anastasia - "Harens år " udgivet af Anastasia - "Den lykkelige mand " udgivet af Anastasia

Bøger skrevet af Arto Paasilinna

Arto Paasilinna har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Arto Paasilinna bøger i forskellige formater. Bøgerne af Paasilinna er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kollektivt selvmord" af Arto Paasilinna

Hos Bog & idé er "Kollektivt selvmord" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Kollektivt selvmord" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Modtryk.

Arto Paasilinna "Kollektivt selvmord"

Det er muligt at købe Arto Paasilinnas "Kollektivt selvmord" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Modtryk.
Detaljer
Fulde navn:
Arto Paasilinna