Bog & idéAsbjørn Petersen og Nanna Filt Christensen

Bøger skrevet af Asbjørn Petersen og Nanna Filt Christensen

Læs mere om Asbjørn Petersen og Nanna Filt Christensen
2 produkter
2 produkter
Xplore Fysik/kemi 9 Lærerhåndbog
TILBUD
Xplore Fysik/kemi 9 LærerhåndbogAsbjørn Petersen og Nanna Filt Christensen
663,96 DKK829,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Xplore Fysik/kemi 9 Lærerhåndbog
Xplore Fysik/kemi 9 Lærerhåndbog - 2. udgave
TILBUD
Xplore Fysik/kemi 9 Lærerhåndbog - 2. udgaveAsbjørn Petersen og Nanna Filt Christensen
663,96 DKK829,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Xplore Fysik/kemi 9 Lærerhåndbog - 2. udgave

Mere om Asbjørn Petersen og Nanna Filt Christensen

Asbjørn Petersen og Nanna Filt Christensen har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Christensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Xplore Fysik/kemi 9 Lærerhåndbog - 2. udgave" udgivet af GO Forlag - "Xplore Fysik/kemi 9 Elevhæfte - 2. udgave" i serien "Xplore Fysik/kemi" udgivet af GO Forlag - "Xplore Fysik/kemi 9 Elevhæfte 25 stk. - 2. udgave " i serien "Xplore Fysik/kemi" udgivet af GO Forlag - "Xplore Fysik/kemi 9 Lærerhåndbog" i serien "Xplore" udgivet af GO Forlag - "Xplore Fysik/kemi 9 Elevhæfte" i serien "Xplore" udgivet af GO Forlag - "Xplore Fysik/kemi 9 Elevhæfte - Pakke a 25 stk." i serien "Xplore Fysik/kemi" udgivet af GO Forlag

Mere om Asbjørn Petersen og Nanna Filt Christensens bøger

Asbjørn Petersen og Nanna Filt Christensen har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Christensens bøger fås i flere forskellige formater. Christensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er publiceret af følgende forlag: GO Forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Asbjørn Petersen og Nanna Filt Christensens "Xplore Fysik/kemi 9 Lærerhåndbog - 2. udgave"

Det er muligt at købe Asbjørn Petersen og Nanna Filt Christensens "Xplore Fysik/kemi 9 Lærerhåndbog - 2. udgave" som spiralryg. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Asbjørn Petersen og Nanna Filt Christensen. Det er GO Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Xplore Fysik/kemi 9 Elevhæfte - 2. udgave" af Asbjørn Petersen og Nanna Filt Christensen

Det er muligt at købe Asbjørn Petersen og Nanna Filt Christensens "Xplore Fysik/kemi 9 Elevhæfte - 2. udgave" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Xplore Fysik/kemi". Det er GO Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Asbjørn Petersen og Nanna Filt Christensen