Bog & idéAsger Aamund i samtale med Sune Aagaard

Bøger skrevet af Asger Aamund i samtale med Sune Aagaard

Læs mere om Asger Aamund i samtale med Sune Aagaard
1 produkter
1 produkter
Det modige Danmark
STREAM
Det modige DanmarkAsger Aamund i samtale med Sune Aagaard
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Det modige Danmark

Mere om Asger Aamund i samtale med Sune Aagaard

Du kan kun købe en enkelt bog af Asger Aamund i samtale med Sune Aagaard her hos Bog & idé. Bogen hedder "Det modige Danmark". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Asger Aamund i samtale med Sune Aagaards "Det modige Danmark"

"Det modige Danmark" kan købes online som lydbog. Asger Aamund i samtale med Sune Aagaards "Det modige Danmark" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en fantastisk bog fra Aagaard, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Asger Aamund i samtale med Sune Aagaard