Bog & idéAsger Fredslund

Bøger skrevet af Asger Fredslund

Læs mere om Asger Fredslund
1 produkter
1 produkter
Styrk styrkerne
Styrk styrkerneAsger Fredslund
135,95 DKK
EBOG
(0)
Styrk styrkerne

Mere om Asger Fredslund

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Asger Fredslund. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Fredslund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Styrk styrkerne" udgivet af No Noise Media - "Styrk styrkerne" udgivet af No Noise Media

Asger Fredslunds bøger

Du kan finde to bøger af Asger Fredslund her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Asger Fredslund bøger i udvalgte formater. Fredslunds bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af No Noise Media.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Asger Fredslunds "Styrk styrkerne"

Det er muligt at købe Asger Fredslunds "Styrk styrkerne" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er No Noise Media, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Styrk styrkerne" af Asger Fredslund

Hos Bog & idé er "Styrk styrkerne" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Styrk styrkerne" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er No Noise Media, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Asger Fredslund