Bog & idéAslak Gottlieb

Bøger skrevet af Aslak Gottlieb

Læs mere om Aslak Gottlieb
2 produkter
2 produkter
Essayspor
BOEGERTILSTAERKPRIS
EssaysporAslak Gottlieb
377,96 DKK
Indbundet
(1)
Essayspor
Netværksskolen
NetværksskolenAslak Gottlieb
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Netværksskolen

Mere om Aslak Gottlieb

Der findes mange bøger skrevet af Aslak Gottlieb online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Gottlieb.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Essayspor" udgivet af Gyldendal - "Mere avis? Naturligvis!" udgivet af Dansklærerforeningen. i samarbejde med Avisen i Undervisningen - "Mere avis? Naturligvis!" udgivet af Dansklærerforeningen. i samarbejde med Avisen i Undervisningen - "Netværksskolen" udgivet af Akademisk

Bøger af Aslak Gottlieb

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Aslak Gottlieb hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Gottliebs bøger kommer i forskellige formater. Gottliebs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Aslak Gottliebs "Essayspor"

Det er muligt at købe Aslak Gottliebs "Essayspor" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Aslak Gottlieb "Mere avis? Naturligvis!"

Dette er en også en skøn bog fra Gottlieb, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansklærerforeningen. i samarbejde med Avisen i Undervisningen.
Detaljer
Fulde navn:
Aslak Gottlieb