Bog & idéAsmus Leth Olsen

Bøger skrevet af Asmus Leth Olsen

Læs mere om Asmus Leth Olsen
1 produkter
1 produkter
Metoder i statskundskab
Metoder i statskundskabRobert Klemmensen
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Metoder i statskundskab

Mere om Asmus Leth Olsen

Asmus Leth Olsen har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Olsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "POLIGAK" udgivet af Poligak I/S

Mere om Asmus Leth Olsens bøger

Asmus Leth Olsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Asmus Leth Olsen kan købes i forskellige formater. Olsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Metoder i statskundskab" af Asmus Leth Olsen

Hos Bog & idé er "Metoder i statskundskab" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Asmus Leth Olsen "POLIGAK"

Det er muligt at købe Asmus Leth Olsens "POLIGAK" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Poligak I/S.
Detaljer
Fulde navn:
Asmus Leth Olsen