Bog & idéAsta Olesen

Bøger skrevet af Asta Olesen

Læs mere om Asta Olesen
1 produkter
1 produkter
Afghan Craftsmen
Afghan CraftsmenAsta Olesen
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Afghan Craftsmen

Mere om Asta Olesen

Der er kun én bog af Asta Olesen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Afghan craftsmen ". Den er udgivet af Thames and Hudson og Rhodos på engelsk. "Afghan craftsmen " er desuden tilknyttet serien "The Carlsberg Foundation's nomad research project".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Afghan craftsmen " af Asta Olesen

Det er muligt at købe Asta Olesens "Afghan craftsmen " som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "The Carlsberg Foundation's nomad research project". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Thames and Hudson og Rhodos.

Endnu en af Asta Olesen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Asta Olesen