Bog & idéAstrid Berg

Bøger skrevet af Astrid Berg

Læs mere om Astrid Berg
1 produkter
1 produkter
Madrid
MadridMartin Zerlang
199,95 DKK
Hæftet
(3)
Madrid

Mere om Astrid Berg

Du kan kun finde en enkelt bog af Astrid Berg her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Madrid". Den er udgivet af Aarhus Universitetsforlag på dansk. "Madrid" er desuden tilknyttet serien "Vide verden".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Madrid" af Astrid Berg

Hos Bog & idé er "Madrid" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Vide verden". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Astrid Berg skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Berg