Bog & idéAstrid Elkjær Sørensen

Bøger skrevet af Astrid Elkjær Sørensen

Læs mere om Astrid Elkjær Sørensen
2 produkter
2 produkter
Pæne pigers oprør
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pæne pigers oprørAstrid Elkjær Sørensen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Pæne pigers oprør
Pæne pigers oprør
Pæne pigers oprørAstrid Elkjær Sørensen
89,95 DKK
EBOG
(0)
Pæne pigers oprør

Mere om Astrid Elkjær Sørensen

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger skrevet af Astrid Elkjær Sørensen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pæne pigers oprør" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Pæne pigers oprør" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Astrid Elkjær Sørensens bøger

Du kan finde to bøger af Astrid Elkjær Sørensen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Astrid Elkjær Sørensen kan købes i udvalgte formater. Sørensens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pæne pigers oprør" af Astrid Elkjær Sørensen

Det er muligt at købe Astrid Elkjær Sørensens "Pæne pigers oprør" som ebog. Med "Pæne pigers oprør" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

"Pæne pigers oprør" af Astrid Elkjær Sørensen

Det er muligt at købe Astrid Elkjær Sørensens "Pæne pigers oprør" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Elkjær Sørensen