Bog & idéAstrid Holleeder

Bøger skrevet af Astrid Holleeder

Læs mere om Astrid Holleeder
1 produkter
1 produkter
Judas
STREAM
JudasAstrid Holleeder
129,95 DKK
Lydbog
(7)
Judas

Mere om Astrid Holleeder

Astrid Holleeder har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Holleeders seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Judas" udgivet af Politikens Forlag - "Judas" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Astrid Holleeder

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Astrid Holleeder hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Holleeders bøger kommer i flere forskellige formater. Holleeders bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Politikens Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Astrid Holleeders "Judas"

"Judas" findes på den digitale boghylde som lydbog. Med Astrid Holleeders "Judas" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Judas" af Astrid Holleeder

Hos Bog & idé er "Judas" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Holleeder