Bog & idéAstrid Scheibel

Bøger skrevet af Astrid Scheibel

Læs mere om Astrid Scheibel
1 produkter
1 produkter
Klinisk vejledning og pædagogisk kompetence
Klinisk vejledning og pædagogisk kompetenceSteen Høyrup
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk vejledning og pædagogisk kompetence

Mere om Astrid Scheibel

Astrid Scheibel har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Scheibels bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Klinisk vejledning og pædagogisk kompetence" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi " i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Klinisk vejledning og pædagogisk kompetence" udgivet af Munksgaard Danmark

Bøger af Astrid Scheibel

Du kan købe fire bøger af Astrid Scheibel her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Astrid Scheibel bøger i flere formater. Astrid Scheibel bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Astrid Scheibels "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter"

"Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Klinisk vejledning og pædagogisk kompetence" af Astrid Scheibel

Det er muligt at købe Astrid Scheibels "Klinisk vejledning og pædagogisk kompetence" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Scheibel