Bog & idéAstrid Sinnes

Bøger skrevet af Astrid Sinnes

Læs mere om Astrid Sinnes
1 produkter
1 produkter
Action, takk! : hva kan skolen lære av unge menneskers handlinger for bærekraftig utvikling?
Action, takk! : hva kan skolen lære av unge menneskers handlinger for bærekraftig utvikling?Astrid Sinnes
719,95 DKK
Hæftet
(0)
Action, takk! : hva kan skolen lære av unge menneskers handlinger for bærekraftig utvikling?

Mere om Astrid Sinnes

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Astrid Sinnes. Bogen hedder "Action, takk! : hva kan skolen lære av unge menneskers handlinger for bærekraftig utvikling?". Den er udgivet af Gyldendal akademisk på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Action, takk! : hva kan skolen lære av unge menneskers handlinger for bærekraftig utvikling?" af Astrid Sinnes

Det er muligt at købe Astrid Sinnes' "Action, takk! : hva kan skolen lære av unge menneskers handlinger for bærekraftig utvikling?" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Gyldendal akademisk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Sinnes, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Sinnes