Bog & idéAstrid Stampe Lovelady

Bøger skrevet af Astrid Stampe Lovelady

Læs mere om Astrid Stampe Lovelady
1 produkter
1 produkter
Prekarisering uden grænser
Prekarisering uden grænserJulie Rahbæk Møller
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Prekarisering uden grænser

Mere om Astrid Stampe Lovelady

Du kan kun købe en enkelt bog af Astrid Stampe Lovelady her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Prekarisering uden grænser". Det er U Press, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Astrid Stampe Loveladys "Prekarisering uden grænser"

Hos Bog & idé er "Prekarisering uden grænser" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af U Press.

Dette er en også en skøn bog fra Lovelady, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Stampe Lovelady