Bog & idéAthina Delskov

Bøger skrevet af Athina Delskov

Læs mere om Athina Delskov
5 produkter
5 produkter
Sensitive unge
Sensitive ungeAthina Delskov
119,95 DKK
EBOG
(1)
Sensitive unge
Spisning og sensitivitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Spisning og sensitivitetAthina Delskov
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Spisning og sensitivitet
Sensitive børn
Sensitive børnLene Sonne
109,95 DKK
EBOG
(1)
Sensitive børn
Sensitive unge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sensitive ungeAthina Delskov og Lene Sonne
169,96 DKK
Hæftet
(1)
Sensitive unge
Spisning og sensitivitet - hjælp til børn og unge.
Spisning og sensitivitet - hjælp til børn og unge.Athina Delskov
168,95 DKK
EBOG
(0)
Spisning og sensitivitet - hjælp til børn og unge.

Mere om Athina Delskov

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Athina Delskov. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Delskov.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Introduktion til sensitive børn" udgivet af Aronsen - "Sensitive unge" udgivet af Forlaget Aronsen - "Spisning og sensitivitet - hjælp til børn og unge." udgivet af Cora Publishing - "Sensitive voksne" udgivet af Aronsen - "Spisning og sensitivitet" udgivet af Cora - "Sensitive unge" udgivet af Aronsen - "Sensitive børn" udgivet af Aronsen

Bøger skrevet af Athina Delskov

Du kan bestille syv bøger af Athina Delskov her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Athina Delskov kommer i flere forskellige formater. Delskovs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Athina Delskovs "Introduktion til sensitive børn"

"Introduktion til sensitive børn" kan købes online som ebog. "Introduktion til sensitive børn" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aronsen.

"Sensitive unge" af Athina Delskov

Hos Bog & idé er "Sensitive unge" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Sensitive unge" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Aronsen.
Detaljer
Fulde navn:
Athina Delskov