Bog & idéAtticus Lish

Bøger skrevet af Atticus Lish

Læs mere om Atticus Lish
2 produkter
2 produkter
Forberedelse til næste liv
Forberedelse til næste livAtticus Lish
109,95 DKK
Lydbog
(15)
Forberedelse til næste liv
Forberedelse til næste liv
Forberedelse til næste livAtticus Lish
109,95 DKK
EBOG
(15)
Forberedelse til næste liv

Mere om Atticus Lish

Der er flere forskellige bøger skrevet af Atticus Lish tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Lishs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forberedelse til næste liv" udgivet af Politikens Forlag - "Forberedelse til næste liv" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Forberedelse til næste liv" udgivet af Politikens Forlag

Atticus Lishs bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Atticus Lish hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Atticus Lish bøger i flere forskellige formater. Lishs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Atticus Lishs "Forberedelse til næste liv"

"Forberedelse til næste liv" kan købes online som ebog. "Forberedelse til næste liv" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

Atticus Lish "Forberedelse til næste liv"

Det er muligt at købe Atticus Lishs "Forberedelse til næste liv" som lydbog. Fordelen ved at have Atticus Lishs "Forberedelse til næste liv" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Det er JP/Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Atticus Lish