Bog & idéAud Dalsegg

Bøger skrevet af Aud Dalsegg

Læs mere om Aud Dalsegg
1 produkter
1 produkter
Charmør og tyran
Charmør og tyranAlv A. Dahl og Aud Dalsegg
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Charmør og tyran

Mere om Aud Dalsegg

Aud Dalsegg har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Charmør og tyran". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Charmør og tyran" af Aud Dalsegg

"Charmør og tyran" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Dalsegg, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Aud Dalsegg