Bog & idéAudur Ava Ólafsdóttir

Bøger skrevet af Audur Ava Ólafsdóttir

Læs mere om Audur Ava Ólafsdóttir
3 produkter
3 produkter
Stiklingen
STREAM
StiklingenAudur Ava Ólafsdóttir
149,95 DKK
Lydbog
(8)
Stiklingen
Stiklingen
StiklingenAudur Ava Ólafsdóttir
99,95 DKK
EBOG
(6)
Stiklingen
Min ven Flicka
STREAM
Min ven FlickaAudur Ava Ólafsdóttir
149,95 DKK
Lydbog
(3)
Min ven Flicka

Mere om Audur Ava Ólafsdóttir

Hvis du leder efter en bog fra Audur Ava Ólafsdóttir, tilbyder vi et stort udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Ólafsdóttir.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stiklingen" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Min ven Flicka" udgivet af Bechs Forlag - "Stiklingen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Stiklingen" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Audur Ava Ólafsdóttir

Der er fire tilgængelige bøger af Audur Ava Ólafsdóttir hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Audur Ava Ólafsdóttir kommer i samtlige formater. Bøgerne af Ólafsdóttir er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Stiklingen" af Audur Ava Ólafsdóttir

"Stiklingen" er tilgængelig online som lydbog. Audur Ava Ólafsdóttirs "Stiklingen" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Bechs Forlag - Viatone, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Audur Ava Ólafsdóttir "Min ven Flicka"

Hos Bog & idé er "Min ven Flicka" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Bechs Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Audur Ava Ólafsdóttir