Bog & idéAxel Boisen

Bøger skrevet af Axel Boisen

Læs mere om Axel Boisen
2 produkter
2 produkter
Laudrup - et fodbolddynasti
Laudrup - et fodbolddynastiAxel Boisen
99,00 DKK
e-bog
Laudrup - et fodbolddynasti
Laudrup - et fodbolddynasti
STREAM
Laudrup. Et fodbolddynastiAxel Boisen
119,95 DKK
Lydbog
Laudrup. Et fodbolddynasti

Mere om Axel Boisen

Der findes flere bøger skrevet af Axel Boisen online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Boisens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Laudrup - Et fodbolddynasti" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Laudrup - et fodbolddynasti" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Laudrup. Et fodbolddynasti" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Axel Boisen

Du kan bestille tre bøger af Axel Boisen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Boisens bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Boisen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Axel Boisens "Laudrup - Et fodbolddynasti"

Hos Bog & idé er "Laudrup - Et fodbolddynasti" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Laudrup - et fodbolddynasti" af Axel Boisen

Hos Bog & idé er "Laudrup - et fodbolddynasti" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Laudrup - et fodbolddynasti" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Axel Boisen