Bog & idéAyo Wahlberg

Bøger skrevet af Ayo Wahlberg

Læs mere om Ayo Wahlberg
2 produkter
2 produkter
Klassiske og moderne antropologiske tænkere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassiske og moderne antropologiske tænkereThomas Hylland Eriksen
381,76 DKK
Hæftet
(0)
Klassiske og moderne antropologiske tænkere
Sundhed og magt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhed og magtKaspar Villadsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhed og magt

Mere om Ayo Wahlberg

Hvis du er på jagt efter en bog fra Ayo Wahlberg, finder du et bredt udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Wahlberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassiske og moderne antropologiske tænkere" udgivet af Gyldendal - "Sundhed og magt" udgivet af Gyldendal - "Teknologi i sundhedspraksis" udgivet af Gyldendal

Ayo Wahlbergs bøger

Ayo Wahlberg har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Wahlbergs bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Wahlberg er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klassiske og moderne antropologiske tænkere" af Ayo Wahlberg

Det er muligt at købe Ayo Wahlbergs "Klassiske og moderne antropologiske tænkere" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Ayo Wahlberg "Sundhed og magt"

Hos Bog & idé er "Sundhed og magt" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ayo Wahlberg