Bog & idéBarbara L. Fredrickson

Bøger skrevet af Barbara L. Fredrickson

Læs mere om Barbara L. Fredrickson
1 produkter
1 produkter
Positiv psykologi - positiv pædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Positiv psykologi - positiv pædagogikMartin E.P. Seligman
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Positiv psykologi - positiv pædagogik

Mere om Barbara L. Fredrickson

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger skrevet af Barbara L. Fredrickson. På listen nedenfor finder du Fredricksons seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Positiv psykologi - positiv pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Positivitet" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mere om Barbara L. Fredricksons bøger

Barbara L. Fredrickson har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Barbara L. Fredrickson bøger i flere formater. Bøgerne af Fredrickson er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Positiv psykologi - positiv pædagogik" af Barbara L. Fredrickson

"Positiv psykologi - positiv pædagogik" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Positivitet" af Barbara L. Fredrickson

Det er muligt at købe Barbara L. Fredricksons "Positivitet" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Barbara L. Fredrickson