Bog & idéBen Furman

Bøger skrevet af Ben Furman

Læs mere om Ben Furman
5 produkter
5 produkter
Løsningsfokuserede samtaler
Løsningsfokuserede samtalerPeter De Jong
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Løsningsfokuserede samtaler
Jeg er stolt af dig!
Jeg er stolt af dig!Ben Furman
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Jeg er stolt af dig!
Børn Kan
Børn kanBen Furman
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Børn kan
Børn kan - i praksis
Børn kan - i praksisBen Furman
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Børn kan - i praksis
Misbrugsløsninger
MisbrugsløsningerBen Furman
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Misbrugsløsninger

Mere om Ben Furman

Hvis du leder efter en bog skrevet af Ben Furman, har du et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Furman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg er stolt af dig!" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Børn kan - i praksis" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Børn kan " i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Misbrugsløsninger" udgivet af Politisk revy

Bøger af Ben Furman

Du kan finde fire bøger af Ben Furman her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Ben Furman bøger i et udvalg af formater. Furman har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ben Furmans "Jeg er stolt af dig!"

Det er muligt at købe Ben Furmans "Jeg er stolt af dig!" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"Børn kan - i praksis" af Ben Furman

"Børn kan - i praksis" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Furmans serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ben Furman