Bog & idéBenedikte Hertel

Bøger skrevet af Benedikte Hertel

Læs mere om Benedikte Hertel
1 produkter
1 produkter
Politikens babybog
Politikens babybogBenedikte Hertel
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Politikens babybog

Mere om Benedikte Hertel

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger fra Benedikte Hertel. På listen nedenfor ser du Hertels seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Politikens babybog" udgivet af Politikens Forlag - "Politikens babybog" i serien "Politikens håndbøger" udgivet af Politikens forlag - "Godnat min skat" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Vejen ud af stress" udgivet af Worklife Support¤i kommission hos Koustrup - "Politikens babybog" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Benedikte Hertel

Benedikte Hertel har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Benedikte Hertel bøger i flere formater. Hertels bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Benedikte Hertels "Politikens babybog"

Det er muligt at købe Benedikte Hertels "Politikens babybog" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Politikens babybog" af Benedikte Hertel

"Politikens babybog" kan købes som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er en del af Hertels serie "Politikens håndbøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Benedikte Hertel