Bog & idéBenjamin Rud Elberth

Bøger skrevet af Benjamin Rud Elberth

Læs mere om Benjamin Rud Elberth
2 produkter
2 produkter
Sociale medier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociale medierTrine-Maria Kristensen
359,96 DKK
Hæftet
(2)
Sociale medier
Fra modtager til medtager
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra modtager til medtagerBenjamin Rud Elberth
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Fra modtager til medtager

Mere om Benjamin Rud Elberth

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Benjamin Rud Elberth. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rud Elberths nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Valgkamp for politikere" udgivet af Trykværket - "Fra modtager til medtager" udgivet af Trykværket - "Fra modtager til medtager" udgivet af Trykværket - "Digital interessevaretagelse" udgivet af Digitaltaktik.dk - "Sociale medier" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Benjamin Rud Elberth

Benjamin Rud Elberth har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Rud Elberth som hæftet. Bøgerne af Rud Elberth er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Benjamin Rud Elberths "Valgkamp for politikere"

Hos Bog & idé er "Valgkamp for politikere" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Trykværket.

Benjamin Rud Elberth "Fra modtager til medtager"

"Fra modtager til medtager" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Trykværket.
Detaljer
Fulde navn:
Benjamin Rud Elberth