Bog & idéBenny Ehrenreich

Bøger skrevet af Benny Ehrenreich

Læs mere om Benny Ehrenreich
1 produkter
1 produkter
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbogBenny Ehrenreich
269,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog

Mere om Benny Ehrenreich

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger skrevet af Benny Ehrenreich. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ehrenreichs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Munksgaard - "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Benny Ehrenreich

Du kan bestille to bøger af Benny Ehrenreich her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Benny Ehrenreich kan købes i samtlige formater. Ehrenreichs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" af Benny Ehrenreich

Det er muligt at købe Benny Ehrenreichs "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" som e-bog (pdf-format). Med "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" af Benny Ehrenreich

Det er muligt at købe Benny Ehrenreichs "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Benny Ehrenreich