Bog & idéBenny Karpatschof

Bøger skrevet af Benny Karpatschof

Læs mere om Benny Karpatschof
3 produkter
3 produkter
Kvalitative metoder
Kvalitative metoderPeter Dahler-Larsen
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Kvalitative metoder
Klassisk og moderne psykologisk teori
Klassisk og moderne psykologisk teoriLisbeth Harms
549,95 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne psykologisk teori
Virksomhed, bevidsthed, personlighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Virksomhed, bevidsthed, personlighedLeontjev
195,46 DKK
Hæftet
(0)
Virksomhed, bevidsthed, personlighed

Mere om Benny Karpatschof

Hvis du leder efter en bog fra Benny Karpatschof, kan du vælge i mellem et bredt udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Karpatschof.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvalitative metoder" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal - "Psykologiske undersøgelsesmetoder" udgivet af Frydenlund

Bøger af Benny Karpatschof

Benny Karpatschof har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Benny Karpatschof kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Karpatschof er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Benny Karpatschofs "Kvalitative metoder"

Det er muligt at købe Benny Karpatschofs "Kvalitative metoder" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Kvalitative metoder" af Benny Karpatschof

Det er muligt at købe Benny Karpatschofs "Kvalitative metoder" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Benny Karpatschof