Bog & idéBent Dyrby

Bøger skrevet af Bent Dyrby

Læs mere om Bent Dyrby
1 produkter
1 produkter
Stavetræning med selvkontrol, 4-1
Stavetræning med selvkontrol, 4-1Nis Andersen
109,95 DKK
Hæftet
(0)
Stavetræning med selvkontrol, 4-1

Mere om Bent Dyrby

Der er flere bøger skrevet af Bent Dyrby tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Dyrbys bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Matematik 2000 - temabog 10. klassetrin Statistik og sandsynlighed" udgivet af Alinea - "De 4 aktivitetshæfter til 6/7. klasse, samlet" udgivet af Forlaget Alinea - "Matematik 2000 - temabog 10. klassetrin Tal, formler og ligninger" udgivet af Alinea - "Matematik 2000 - temabog 6.-7. klassetrin, Vejledning" udgivet af Alinea - "Matematik 2000 - temabog 4.-5. klassetrin " udgivet af Alinea - "Matematik 2000 - temabog 3. klassetrin, Geometri" udgivet af Alinea - "Byg og tegn i børnehaveklassen " i serien "Matematik 2000" udgivet af Alinea - "Matematik 2000 - temabog 4.-5. klassetrin" udgivet af Alinea - "Matematik 2000 - temabog 3. klassetrin" udgivet af Gjellerup & Gad - "Matematrix, Trix, Regnehistorier inkl. CD, 0.-1. kl." i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Det kan jeg i børnehaveklassen, 1. og 2. klasse " i serien "Matematik 2000" udgivet af Gad & Grafisk

Bent Dyrbys bøger

Der er 11 tilgængelige udgivelser af Bent Dyrby hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Bent Dyrby fås i udvalgte formater. Dyrby har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bent Dyrbys "Matematik 2000 - temabog 10. klassetrin Statistik og sandsynlighed"

Hos Bog & idé er "Matematik 2000 - temabog 10. klassetrin Statistik og sandsynlighed" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Bent Dyrby "De 4 aktivitetshæfter til 6/7. klasse, samlet"

Dette er en også en fantastisk bog fra Dyrby, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Forlaget Alinea, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Dyrby