Bog & idéBent Iversen

Bøger skrevet af Bent Iversen

Læs mere om Bent Iversen
11 produkter
11 produkter
Danish Business Law
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danish business lawLars Lindencrone Petersen
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Danish business law
Panteret
PanteretLars Henrik Gam Madsen
1519,95 DKK
Hardback
(0)
Panteret
Et skrivebord på Trøjborg
Et skrivebord på TrøjborgBent Iversen
119,95 DKK
e-bog
(0)
Et skrivebord på Trøjborg
Regulering af konkurrence i EU
Regulering af konkurrence i EUBent Iversen
1079,95 DKK
EBOG
(0)
Regulering af konkurrence i EU
Regulating competition in the EU
Regulating Competition in the EUBent Iversen
919,95 DKK
EBOG
(0)
Regulating Competition in the EU
Handels agenten og eneforhandleren
Handelsagenten og eneforhandlerenBent Iversen
929,95 DKK
EBOG
(0)
Handelsagenten og eneforhandleren
Finansjura
FinansjuraBent Iversen
739,95 DKK
EBOG
(0)
Finansjura
International handelsret
International handelsretBent Iversen
599,95 DKK
Hæftet
(0)
International handelsret
Danish business law
Danish Business LawLars Lindencrone Petersen
449,95 DKK
EBOG
(0)
Danish Business Law
Handelsagenten og eneforhandleren
Handelsagenten og eneforhandlerenBent Iversen
949,95 DKK
Hæftet
(0)
Handelsagenten og eneforhandleren
Pludselig er alting længe siden
PLUDSELIG ER ALTING LÆNGE SIDENBent Iversen
129,95 DKK
EBOG
(0)
PLUDSELIG ER ALTING LÆNGE SIDEN

Mere om Bent Iversen

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger fra Bent Iversen. På listen nedenfor finder du Iversens seneste udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Bent Iversens bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Censorture" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Dansk Erhvervsret 2019" udgivet af Djøf Forlag - "International handelsret" udgivet af Gjellerup - "Pludselig er alting længe siden" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Dansk Erhvervsret" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk erhvervsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Danish Business Law" udgivet af DJØF - "Licensaftaler & EU-konkurrenceretten" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Erhvervsret for sprogøkonomer" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Sikkerhedsrettigheder" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Handelsagenten og eneforhandleren " udgivet af Gad - "Virksomhedens internationale kontrakter " udgivet af Børsen - "Et skrivebord på Trøjborg" udgivet af mellemgaard - "Et skrivebord på Trøjborg" udgivet af Forlaget mellemgaard - "International handelsret" udgivet af Gjellerup - "Regulating competition in the EU" udgivet af DJØF - "Handels agenten og eneforhandleren" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Finansjura" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Regulering af konkurrence i EU" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "40 formiddage" udgivet af mellemgaard - "Panteret" udgivet af Karnov Group - "Danish business law" udgivet af DJØF - "Dansk erhvervsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Handelsagenten og eneforhandleren" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "International handelsret" udgivet af Gjellerup - "Regulating competition in the EU" udgivet af DJØF - "Sikkerhedsrettigheder" udgivet af Odense Universitetsforlag

Bøger skrevet af Bent Iversen

Du kan bestille 27 bøger af Bent Iversen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Iversens bøger kommer i flere formater. Iversens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bent Iversens "Censorture"

Hos Bog & idé er "Censorture" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

"Dansk Erhvervsret 2019" af Bent Iversen

"Dansk Erhvervsret 2019" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Iversen