Bog & idéBent Muus

Bøger skrevet af Bent Muus

Læs mere om Bent Muus
2 produkter
2 produkter
Havfisk og fiskeri
Havfisk og fiskeriJørgen G. Nielsen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Havfisk og fiskeri
Europas ferskvandsfisk
Europas ferskvandsfiskBent J. Muus
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Europas ferskvandsfisk

Mere om Bent Muus

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Bent Muus. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Muus.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Havfisk og fiskeri i Nordvesteuropa " udgivet af Gads Forlag - "Havfisk og fiskeri" udgivet af Gyldendal - "Europas ferskvandsfisk" udgivet af Gyldendal - "Europas ferskvandsfisk" udgivet af Gyldendal - "Havfisk og fiskeri" udgivet af Gyldendal

Bent Muus' bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Bent Muus hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Bent Muus bøger i et udvalg af formater. Muus' bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Havfisk og fiskeri i Nordvesteuropa " af Bent Muus

"Havfisk og fiskeri i Nordvesteuropa " kan købes online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

"Havfisk og fiskeri" af Bent Muus

Hos Bog & idé er "Havfisk og fiskeri" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Muus