Bog & idéBent Vigsø

Bøger skrevet af Bent Vigsø

Læs mere om Bent Vigsø
1 produkter
1 produkter
Motion og bevægelse i skolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Motion og bevægelse i skolenEsben Stilund Volshøj
269,96 DKK
Bog
(1)
Motion og bevægelse i skolen

Mere om Bent Vigsø

Hvis du er på jagt efter en bog af Bent Vigsø, finder du et stort sortiment online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Vigsøs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Motion og bevægelse i skolen" udgivet af Gyldendal - "Idræt og bevægelse i SFO" i serien "SFO-pædagogik" udgivet af Dafolo - "Børn & udeliv" udgivet af CVU Vest Press

Bøger af Bent Vigsø

Du kan bestille tre bøger af Bent Vigsø her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Bent Vigsø bøger i flere forskellige formater. Vigsøs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bent Vigsøs "Motion og bevægelse i skolen"

Hos Bog & idé er "Motion og bevægelse i skolen" tilgængelig som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Vigsø, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Bent Vigsø "Idræt og bevægelse i SFO"

"Idræt og bevægelse i SFO" kan købes online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "SFO-pædagogik". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Vigsø