Bog & idéBente Andersen

Bøger skrevet af Bente Andersen

6 produkter
6 produkter
Tape dig selv
Tape dig selvChristian Neergaard
309,95 DKK
Indbundet
(0)
Tape dig selv
Neurologi og neurorehabilitering
Neurologi og neurorehabiliteringHenrik Kirk
471,96 DKK
Indbundet
(0)
Neurologi og neurorehabilitering
Sportsskader
SportsskaderFinn Johannsen
409,95 DKK
Indbundet
(0)
Sportsskader
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi
Emilies Verden
Emilies VerdenBente Andersen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Emilies Verden
Emilies Verden
Emilies VerdenBente Andersen
169,95 DKK
Hæftet
(1)
Emilies Verden

Mere om Bente Andersen

Bente Andersen har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Emilies Verden" udgivet af Historia - "Neurologi og neurorehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Neurologi og neurorehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Sociologi og rehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Munksgaard - "Tape dig selv" udgivet af Gyldendal - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Sportsskader" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i fysioterapi" udgivet af Munksgaard

Mere om Bente Andersens bøger

Der er 11 tilgængelige bogudgivelser af Bente Andersen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Andersens bøger kommer i et udvalg af formater. Bente Andersen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Emilies Verden" af Bente Andersen

Det er muligt at købe Bente Andersens "Emilies Verden" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Historia, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Bente Andersen "Neurologi og neurorehabilitering"

Hos Bog & idé er "Neurologi og neurorehabilitering" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Andersen