Bog & idéBente Bjørnholt

Bøger skrevet af Bente Bjørnholt

2 produkter
2 produkter
Metoder i statskundskab
Metoder i statskundskabRobert Klemmensen
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Metoder i statskundskab
Evaluering af offentlig politik og administration
Evaluering af offentlig politik og administrationPeter Dahler-Larsen
327,96 DKK
Hæftet
(0)
Evaluering af offentlig politik og administration

Mere om Bente Bjørnholt

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Bente Bjørnholt. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Bjørnholt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Evaluering af offentlig politik og administration" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal

Mere om Bente Bjørnholts bøger

Du kan købe to bøger af Bente Bjørnholt her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Bente Bjørnholt bøger i flere formater. Bjørnholts bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Metoder i statskundskab" af Bente Bjørnholt

Det er muligt at købe Bente Bjørnholts "Metoder i statskundskab" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Evaluering af offentlig politik og administration" af Bente Bjørnholt

Hos Bog & idé er "Evaluering af offentlig politik og administration" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Bjørnholts serie "Statskundskab". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Bjørnholt