Bog & idéBente Fogh Jensen

Bøger skrevet af Bente Fogh Jensen

Læs mere om Bente Fogh Jensen
1 produkter
1 produkter
Pit Stop #5, Task Book
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pit Stop #5, Task BookBente Fogh Jensen
271,96 DKK
Hæftet
(0)
Pit Stop #5, Task Book

Mere om Bente Fogh Jensen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Bente Fogh Jensen, har du et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Pit Stop #5, Topic Book/Web" i serien "Pit Stop" udgivet af Alinea - "Pit Stop # 5, Task Book" udgivet af Alinea

Bente Fogh Jensens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Bente Fogh Jensen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Bente Fogh Jensen kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Alinea.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pit Stop #5, Topic Book/Web" af Bente Fogh Jensen

Hos Bog & idé er "Pit Stop #5, Topic Book/Web" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Jensens serie "Pit Stop". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Alinea.

Bente Fogh Jensen "Pit Stop # 5, Task Book"

Hos Bog & idé er "Pit Stop # 5, Task Book" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Fogh Jensen