Bog & idéBente Schibye

Bøger skrevet af Bente Schibye

Læs mere om Bente Schibye
2 produkter
2 produkter
Menneskets fysiologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskets fysiologiKlaus Klausen
242,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets fysiologi
Menneskets fysiologi - 4. udgave
Menneskets fysiologi - 4. udgaveBente Schibye
669,95 DKK
Hardback
(0)
Menneskets fysiologi - 4. udgave

Mere om Bente Schibye

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Bente Schibye. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Schibye.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskets fysiologi" udgivet af FADL - "Menneskets fysiologi - 4. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Menneskets fysiologi" udgivet af FADL

Bente Schibyes bøger

Du kan købe tre bøger af Bente Schibye her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Bente Schibye fås i et udvalg af formater. Schibyes bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bente Schibyes "Menneskets fysiologi"

Det er muligt at købe Bente Schibyes "Menneskets fysiologi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er FADL, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Bente Schibye "Menneskets fysiologi - 4. udgave"

Det er muligt at købe Bente Schibyes "Menneskets fysiologi - 4. udgave" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er FADL's Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Schibye