Bog & idéBenthe Ploug

Bøger skrevet af Benthe Ploug

Læs mere om Benthe Ploug
3 produkter
3 produkter
Livsfortællinger
BOEGERTILSTAERKPRIS
LivsfortællingerBenthe Ploug
168,95 DKK
Hæftet
(1)
Livsfortællinger
Livsfortællinger – 32 danskere deler ud af deres livsvisdom
LivsfortællingerBenthe Ploug
119,95 DKK
e-bog
(1)
Livsfortællinger
Livsfortællinger
STREAM
LivsfortællingerBenthe Ploug
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Livsfortællinger

Mere om Benthe Ploug

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger fra Benthe Ploug. På listen nedenfor ser du Plougs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livsfortællinger" udgivet af mellemgaard - "Livsfortællinger" udgivet af Lytteratur - "Livsfortællinger" udgivet af mellemgaard

Mere om Benthe Plougs bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Benthe Ploug hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Plougs bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Ploug er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Benthe Plougs "Livsfortællinger"

Det er muligt at købe Benthe Plougs "Livsfortællinger" som e-bog. Med "Livsfortællinger" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.

"Livsfortællinger" af Benthe Ploug

"Livsfortællinger" er tilgængelig online som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Livsfortællinger" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Benthe Ploug