Bog & idéBergit Forchhammer

Bøger skrevet af Bergit Forchhammer

Læs mere om Bergit Forchhammer
2 produkter
2 produkter
Før Auschwitz
Før Auschwitz Bergit Forchhammer
139,95 DKK
Indbundet
(0)
Før Auschwitz
Den Afrikanske Dronning på fire hjul
STREAM
Den Afrikanske Dronning på fire hjulBergit Forchhammer
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Den Afrikanske Dronning på fire hjul

Mere om Bergit Forchhammer

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Bergit Forchhammer. På listen nedenfor ser du Forchhammers nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Før min skoletid" udgivet af Attika - "Den Afrikanske Dronning på fire hjul" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den Afrikanske Dronning på fire hjul " i serien "Audioteket" udgivet af Skovlænge - "Før Auschwitz " udgivet af Museum Tusculanum

Bøger skrevet af Bergit Forchhammer

Bergit Forchhammer har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Bergit Forchhammer kan købes i et udvalg af formater. Forchhammer har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Før min skoletid" af Bergit Forchhammer

Hos Bog & idé er "Før min skoletid" tilgængelig som kassettebånd. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Bergit Forchhammer. Det er Attika, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Den Afrikanske Dronning på fire hjul" af Bergit Forchhammer

Hos Bog & idé er "Den Afrikanske Dronning på fire hjul" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Den Afrikanske Dronning på fire hjul" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af Forchhammers serie "Audioteket". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Bergit Forchhammer