Bog & idéBerit Jørgensen

Bøger skrevet af Berit Jørgensen

Læs mere om Berit Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Min saudiske søn
STREAM
Min saudiske sønBerit Jørgensen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Min saudiske søn

Mere om Berit Jørgensen

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Berit Jørgensen. Bogen har titlen "Min saudiske søn". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Min saudiske søn" er desuden tilknyttet serien "Audioteket".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Berit Jørgensens "Min saudiske søn"

Hos Bog & idé er "Min saudiske søn" tilgængelig som lydbog. Med Berit Jørgensens "Min saudiske søn" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Jørgensens serie "Audioteket". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en fantastisk bog fra Jørgensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Berit Jørgensen