Bog & idéBernhard Cornwell

Bøger skrevet af Bernhard Cornwell

Læs mere om Bernhard Cornwell
3 produkter
3 produkter
Det sidste kongerige (SAKS 1)
Det sidste kongerige (SAKS 1)Bernhard Cornwell
149,95 DKK
Paperback
(5)
Det sidste kongerige (SAKS 1)
Det sidste kongerige (SAKS 1)
STREAM
Det sidste kongerigeBernhard Cornwell
139,95 DKK
Lydbog
(5)
Det sidste kongerige
Det sidste kongerige (SAKS 1)
Det sidste kongerigeBernhard Cornwell
99,95 DKK
EBOG
(5)
Det sidste kongerige

Mere om Bernhard Cornwell

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger af Bernhard Cornwell. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Cornwells udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det sidste kongerige" i serien "Saks" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det sidste kongerige" i serien "Saks" udgivet af Aschehoug - "Det sidste kongerige " i serien "Saks" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det sidste kongerige" i serien "Saks" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det sidste kongerige (SAKS 1)" i serien "Saks" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det sidste kongerige (SAKS 1)" i serien "Saks" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bernhard Cornwells bøger

Du kan købe seks bøger af Bernhard Cornwell her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Bernhard Cornwell bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Cornwell er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bernhard Cornwells "Det sidste kongerige"

Hos Bog & idé er "Det sidste kongerige" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Saks". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Bernhard Cornwell "Det sidste kongerige"

Det er muligt at købe Bernhard Cornwells "Det sidste kongerige" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Saks". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aschehoug.
Detaljer
Fulde navn:
Bernhard Cornwell