Bog & idéBernhard Lang

Bøger skrevet af Bernhard Lang

Læs mere om Bernhard Lang
1 produkter
1 produkter
Jesus - en jødisk kynikers liv og lære
Jesus - en jødisk kynikers liv og læreBernhard Lang
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Jesus - en jødisk kynikers liv og lære

Mere om Bernhard Lang

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger skrevet af Bernhard Lang. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Lang.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Bernhard Langs bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Das Leben kann unglaublich sein - Wunderbare Geschichten" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jesus - en jødisk kynikers liv og lære" i serien "." udgivet af Univers

Bøger af Bernhard Lang

Der er to tilgængelige bøger af Bernhard Lang hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Bernhard Lang kan købes i flere formater. Bøgerne af Lang er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bernhard Langs "Das Leben kann unglaublich sein - Wunderbare Geschichten"

"Das Leben kann unglaublich sein - Wunderbare Geschichten" er til salg som lydbog. Du kan derudover altid have "Das Leben kann unglaublich sein - Wunderbare Geschichten" af Bernhard Lang med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Bernhard Lang "Jesus - en jødisk kynikers liv og lære"

"Jesus - en jødisk kynikers liv og lære" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Langs serie ".". Det er Univers, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bernhard Lang