Bog & idéBertil Marklund

Bøger skrevet af Bertil Marklund

Læs mere om Bertil Marklund
2 produkter
2 produkter
10 tips
STREAM
10 TIPS - Få det bedre og lev 10 år længereBertil Marklund
69,95 DKK
Lydbog
(1)
10 TIPS - Få det bedre og lev 10 år længere
10 tips
10 tipsBertil Marklund
69,95 DKK
e-bog
(1)
10 tips

Mere om Bertil Marklund

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Bertil Marklund. På listen nedenfor har du de nyeste af Marklunds bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "10 TIPS - Få det bedre og lev 10 år længere" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "10 TIPS - Få det bedre og lev 10 år længere" i serien "Magnumbøger" udgivet af Saga - "10 Tips - Få det bedre og lev 10 år længere" udgivet af Gyldendal - "10 TIPS - Få det bedre og lev 10 år længere" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "10 tips" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "10 tips" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Bertil Marklund

Du kan finde seks bøger af Bertil Marklund her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Bertil Marklund kan købes i forskellige formater. Marklund har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bertil Marklunds "10 TIPS - Få det bedre og lev 10 år længere"

Hos Bog & idé er "10 TIPS - Få det bedre og lev 10 år længere" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"10 TIPS - Få det bedre og lev 10 år længere" af Bertil Marklund

"10 TIPS - Få det bedre og lev 10 år længere" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Marklunds serie "Magnumbøger". Det er Saga, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bertil Marklund