Bog & idéBeth Grothe Nielsen

Bøger skrevet af Beth Grothe Nielsen

Læs mere om Beth Grothe Nielsen
4 produkter
4 produkter
Kriminologi
KriminologiHenrik Day Poulsen
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Kriminologi
Viktimologi
ViktimologiAnnika Snare
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Viktimologi
Sagt og usagt
Sagt og usagtBeth Grothe Nielsen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Sagt og usagt
Straffesystemet i børneperspektiv
Straffesystemet i børneperspektivBeth Grothe Nielsen
315,95 DKK
EBOG
(0)
Straffesystemet i børneperspektiv

Mere om Beth Grothe Nielsen

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Beth Grothe Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Nielsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sagt og usagt" udgivet af Gyldendal - "Sagt og usagt" udgivet af Gyldendal - "Straffesystemet i børneperspektiv" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Kriminologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Letfærdige qvindfolk" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Viktimologi" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Så græd jeg lidt for mig selv" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Beth Grothe Nielsen

Du kan finde syv bøger af Beth Grothe Nielsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Beth Grothe Nielsen kan købes i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Nielsen skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Beth Grothe Nielsens "Sagt og usagt"

"Sagt og usagt" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Sagt og usagt" af Beth Grothe Nielsen

Hos Bog & idé er "Sagt og usagt" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Sagt og usagt" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Beth Grothe Nielsen