Bog & idéBetina Poulsen

Bøger skrevet af Betina Poulsen

Læs mere om Betina Poulsen
1 produkter
1 produkter
Kompetencer i dansk
Kompetencer i danskKaren Monrad
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Kompetencer i dansk

Mere om Betina Poulsen

Der er forskellige bøger fra Betina Poulsen tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Poulsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kompetencer i dansk" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal - "Kompetencer i dansk" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Mere om Betina Poulsens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Betina Poulsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille Poulsens bøger som hæftet. Bøgerne af Poulsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kompetencer i dansk" af Betina Poulsen

"Kompetencer i dansk" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Seminarieserien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Kompetencer i dansk" af Betina Poulsen

Hos Bog & idé er "Kompetencer i dansk" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Seminarieserien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Bogklubber.
Detaljer
Fulde navn:
Betina Poulsen