Bog & idéBettina Lundgren

Bøger skrevet af Bettina Lundgren

Læs mere om Bettina Lundgren
1 produkter
1 produkter
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbogBenny Ehrenreich
269,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog

Mere om Bettina Lundgren

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Bettina Lundgren. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lundgrens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Munksgaard - "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Bettina Lundgren

Du kan bestille to bøger af Bettina Lundgren her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Lundgrens bøger kommer i et udvalg af formater. Lundgrens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bettina Lundgrens "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog"

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" kan købes som e-bog (pdf-format). Det betyder, at du kan læse "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" af Bettina Lundgren

Hos Bog & idé er "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bettina Lundgren