Bog & idéBettina Myggen Jensen

Bøger skrevet af Bettina Myggen Jensen

Læs mere om Bettina Myggen Jensen
4 produkter
4 produkter
Perspektiver på psykiatriske diagnoser
Perspektiver på psykiatriske diagnoserBettina Myggen Jensen
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på psykiatriske diagnoser
Metodiske tilgange i socialt arbejde
Metodiske tilgange i socialt arbejdeEskil Domben
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Metodiske tilgange i socialt arbejde
Udsatte voksne og socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udsatte voksne og socialt arbejdePauline Hagensen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Udsatte voksne og socialt arbejde
Hjerne og psykiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hjerne og psykiatriSvend Aage Andersen
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Hjerne og psykiatri

Mere om Bettina Myggen Jensen

Bettina Myggen Jensen har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fortællinger fra praksis i socialt arbejde" udgivet af Akademisk Forlag - "Udsatte voksne og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Perspektiver på psykiatriske diagnoser" udgivet af Gyldendal - "Metodiske tilgange i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Hjerne og psykiatri" udgivet af Gyldendal

Mere om Bettina Myggen Jensens bøger

Bettina Myggen Jensen har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Jensen fås bare som hæftet. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fortællinger fra praksis i socialt arbejde" af Bettina Myggen Jensen

Det er muligt at købe Bettina Myggen Jensens "Fortællinger fra praksis i socialt arbejde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Bettina Myggen Jensen "Udsatte voksne og socialt arbejde"

Hos Bog & idé er "Udsatte voksne og socialt arbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bettina Myggen Jensen