Bog & idéBijan Omrani

Bøger skrevet af Bijan Omrani

Læs mere om Bijan Omrani
1 produkter
1 produkter
Asia Overland
Asia OverlandBijan Omrani
319,95 DKK
Indbundet
(0)
Asia Overland

Mere om Bijan Omrani

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Bijan Omrani. Bogen hedder "Asia Overland". Den er publiceret af Odyssey Travel Guides på engelsk. "Asia Overland" er desuden tilknyttet serien "Odyssey Travel Guides".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Asia Overland" af Bijan Omrani

Det er muligt at købe Bijan Omranis "Asia Overland" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Omranis serie "Odyssey Travel Guides". Det er Odyssey Travel Guides, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Bijan Omrani fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bijan Omrani