Bog & idéBirgit Ryberg

Bøger skrevet af Birgit Ryberg

Læs mere om Birgit Ryberg
1 produkter
1 produkter
Ledelse mellem ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse mellem ledelseSøren Willert
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse mellem ledelse

Mere om Birgit Ryberg

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Birgit Ryberg. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Ryberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Teamsamtaler med ledelsen" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Ledelse mellem ledelse" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Birgit Ryberg

Birgit Ryberg har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Birgit Ryberg bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Ryberg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Teamsamtaler med ledelsen" af Birgit Ryberg

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Birgit Ryberg. Det er Danmarks Lærerhøjskole, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Ledelse mellem ledelse" af Birgit Ryberg

Hos Bog & idé er "Ledelse mellem ledelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Ryberg