Bog & idéBirgit Tengberg

Bøger skrevet af Birgit Tengberg

Læs mere om Birgit Tengberg
6 produkter
6 produkter
¿A que sí?
BOEGERTILSTAERKPRIS
¿A que sí?Eva Liébana
440,96 DKK
Hæftet
(0)
¿A que sí?
Tag tyren ved hornene
Tag tyren ved horneneBirgit Tengberg
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Tag tyren ved hornene
Vild med tyren
Vild med tyrenTrine Nybroe
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Vild med tyren
Lommetyren
BOEGERTILSTAERKPRIS
LommetyrenBirgit Tengberg
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Lommetyren
Lommetyren
LommetyrenBirgit Tengberg
111,95 DKK
EBOG
(0)
Lommetyren
¿A que no?
BOEGERTILSTAERKPRIS
¿A que no?Eva Liébana
440,96 DKK
Hæftet
(0)
¿A que no?

Mere om Birgit Tengberg

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger af Birgit Tengberg. På listen nedenfor ser du de seneste af Tengbergs bogudgivelser.
Bøgerne fra Birgit Tengberg kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Lommetyren" udgivet af Tengberg Media - "I øjenhøjde" udgivet af Tengberg Media - "Lommetyren" udgivet af Tengberg Media - "Vild med tyren" udgivet af Tengberg Media - "Tag tyren ved hornene" udgivet af Tengberg Media - "A Que No? - CD" udgivet af Systime - "¿A que sí?" i serien "Et begyndersystem i spansk" udgivet af Systime - "¿A que no?" i serien "Et begyndersystem i spansk" udgivet af Systime - "A que si? - CD" udgivet af Systime - "En vivo - Øvebog" udgivet af Systime - "En vivo Tekstbog" udgivet af Systime

Birgit Tengbergs bøger

Du kan købe 11 bøger af Birgit Tengberg her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Birgit Tengberg kommer i et udvalg af formater. Birgit Tengberg bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lommetyren" af Birgit Tengberg

Det er muligt at købe Birgit Tengbergs "Lommetyren" som ebog. Med "Lommetyren" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Tengberg Media.

Birgit Tengberg "I øjenhøjde"

Det er muligt at købe Birgit Tengbergs "I øjenhøjde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Tengberg Media, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Tengberg